Absolútne štýlová truhlička

59,90  s DPH

16 na sklade

Zadajte nám text ktorý chcete mať vygravírovaný Dreamboxe.
Veselé vianoce (+13,00 €)
Futbalista + meno (+13,00 €)
Motorka + vek (+13,00 €)
Kôň + vek (+13,00 €)
Výročie svadby (+13,00 €)
Lovu zdar (+13,00 €)
Prvé slovo dieťaťa je tata. Uži si to natotata! (+8,00 €)
Konečne sa splnil vytúžený sen ... V rukách držíš diplom a srdce máš plné očakávania. Tak neváhaj a vykroč správnym smerom do sveta, ktorý sa nazýva ŽIVOT. (+8,00 €)
Na deň Tvojich vzácnych narodenín, prajem Ti ja s potešením, do ďalšieho Tvojho žitia, to, čo naše srdcia cítia: zdravia, šťastia, lásky veľa, dosiahnutie svojho cieľa. (+8,00 €)
Vitaj v klube dokonalých. 40-dsiatka na krku... mladosť v ...... (minulosti) a do dôchodku ďaleko... (+8,00 €)
Zachovaj pokoj a pokračuj, 50 je len číslo. všetko najlepšie k narodeninám! (+8,00 €)
K svadbe iba prianie jedno: Kráčajte vždy v láske vedno!   (+8,00 €)
Cena produktu
Celková cena gravírovania
Finálna cena

Absolútne štýlová truhlička 

Truhlička s  fľašou Absolutky je to pravé orechové pre všetkých, ktorých hlava najmenej bolí z klasickej poriadne vychladenej vodky. Keď je navyše zabalená v štýlovej a originálnej truhličke, bude skvelým darčekom pre otca, deda, strýka, či švagra. Veko truhličky je možné personalizovať pre každého oslávenca, aby mu neskôr ostala pekná spomienka na oslavu aj na darcu.  

Vodka Absolut uzrela svetlo sveta v roku 1979 a rýchlo sa stala celosvetovo veľmi obľúbenou. Jej skvelú chuť má na svedomí to, že sa samotná vodka mieša s vodou zo studne blízko destilérky v meste Ahus, odkiaľ vodka pochádza. Dôležitá je tiež zimná pšenica, z ktorej sa Abolutka vyrába. Fľaše, do ktorých sa vodka plní, sa vyrábajú v domácich sklárňach a sú sterilizované samotnou vodkou Absolut. Vodka sa podáva dôkladne vychladená a môže slúžiť aj ako základ rôznych miešaných drinkov. Nazdravie! 

Čo nájdete v truhličke? 

Vodka Absolut (obsah alkoholu 40%, objem 0,7l)    

2x sklenený pohár (250 ml) 

2x RedBull 250 ml 

4x chladiaca kocka 

1x drevená truhlička (fľaša Absolutky sa síce určite rýchlo minie, ale truhlička s personalizovaným gravírovaním vašim drahým ostane ako pekná spomienka alebo ako úložný box na drobnosti) 

Môžete u nás nakupovať?
Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov