Darčeková truhlička Tullamore Dew

64,90  s DPH

9 na sklade

Zadajte nám text ktorý chcete mať vygravírovaný Dreamboxe.
Veselé vianoce (+13,00 €)
Futbalista + meno (+13,00 €)
Motorka + vek (+13,00 €)
Kôň + vek (+13,00 €)
Výročie svadby (+13,00 €)
Lovu zdar (+13,00 €)
Prvé slovo dieťaťa je tata. Uži si to natotata! (+8,00 €)
Konečne sa splnil vytúžený sen ... V rukách držíš diplom a srdce máš plné očakávania. Tak neváhaj a vykroč správnym smerom do sveta, ktorý sa nazýva ŽIVOT. (+8,00 €)
Na deň Tvojich vzácnych narodenín, prajem Ti ja s potešením, do ďalšieho Tvojho žitia, to, čo naše srdcia cítia: zdravia, šťastia, lásky veľa, dosiahnutie svojho cieľa. (+8,00 €)
Vitaj v klube dokonalých. 40-dsiatka na krku... mladosť v ...... (minulosti) a do dôchodku ďaleko... (+8,00 €)
Zachovaj pokoj a pokračuj, 50 je len číslo. všetko najlepšie k narodeninám! (+8,00 €)
K svadbe iba prianie jedno: Kráčajte vždy v láske vedno!   (+8,00 €)
Cena produktu
Celková cena gravírovania
Finálna cena

Darčeková truhlička Tullamore Dew 

 

Každý, kto má rád príjemné drevité tóny írskej whisky, si určite obľúbil aj značku Tullamore Dew. Svojich nadšencov si našla nielen medzi pravými gentlemanmi, ale určite aj medzi mnohými dámami. Preto je truhlička s touto whisky vhodná rovnako pre otcov, svokrov, odvážnych synov či švagrov, ale aj jemné mamky, sestry a kamarátky. Štýlové a originálne balenie v podobe drevenej truhličky poteší naozaj každého. Ak k nemu pridáte aj personalizované gravírovanie, radosť z darčeka bude dvojnásobná. Vybrať si môžete z našej ponuky blahoželaní alebo obrázkov, alebo si môžete pripraviť vlastný návrh, radi Vám vyhovieme. Fotka, firemné logo, číslo alebo obľúbený citát sa na veku bude krásne vynímať. Truhlička poslúži ešte dlho ako box na cennosti, šperky alebo napríklad aj na drobné náradie.  

 

Tullamore Dew je trikrát destilovaná írska whisky, ktorá je charakteristická svojou príjemnou, ľahkou vôňou s ovocnými a drevitými tónmi. Proces zrenia prebieha v dubových sudoch a tento zaručuje príchuť páleného dreva. Osloví vás svojou jantárovou až medovou farbou. Pôvodná pálenica bola založená v roku 1829 v malom írskom mestečku Tullamore a napriek mnohým veľkým problémom ju dodnes radíme medzi najpopulárnejšie whisky. Najlepšie chutí samotná, ale pochutíte si na nej aj s kockou ľadu. Fantasticky chutí aj s vodou a v miešaných nápojoch. 

 

Obsah truhličky: 

1x Tullamore Dew 0,7l (40%)  

2x sklenený pohár (250ml) 

2x Royal Crown Cola (330ml)  

4x chladiace kocky (opakovateľne použiteľné kocky do mrazničky)  

1x drevená truhlička (radi Vám vygravírujeme vybraný personalizovaný motív na veko)

Môžete u nás nakupovať?
Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov