Darčeková truhlička pre skutočnú dámu

94,90  s DPH

7 na sklade

Zadajte nám text ktorý chcete mať vygravírovaný Dreamboxe.
Veselé vianoce (+13,00 €)
Futbalista + meno (+13,00 €)
Motorka + vek (+13,00 €)
Kôň + vek (+13,00 €)
Výročie svadby (+13,00 €)
Lovu zdar (+13,00 €)
Prvé slovo dieťaťa je tata. Uži si to natotata! (+8,00 €)
Konečne sa splnil vytúžený sen ... V rukách držíš diplom a srdce máš plné očakávania. Tak neváhaj a vykroč správnym smerom do sveta, ktorý sa nazýva ŽIVOT. (+8,00 €)
Na deň Tvojich vzácnych narodenín, prajem Ti ja s potešením, do ďalšieho Tvojho žitia, to, čo naše srdcia cítia: zdravia, šťastia, lásky veľa, dosiahnutie svojho cieľa. (+8,00 €)
Vitaj v klube dokonalých. 40-dsiatka na krku... mladosť v ...... (minulosti) a do dôchodku ďaleko... (+8,00 €)
Zachovaj pokoj a pokračuj, 50 je len číslo. všetko najlepšie k narodeninám! (+8,00 €)
K svadbe iba prianie jedno: Kráčajte vždy v láske vedno!   (+8,00 €)
Cena produktu
Celková cena gravírovania
Finálna cena

Darčeková truhlička pre skutočnú dámu

Aj keď alkohol obľubujú viac muži ako ženy, žiadna správna dáma nepohrdne pohárom kvalitného šampanského, tobôž nie, ak nesie známu značku Moët. Práve šampanské býva najčastejším prípitkom na rozlúčkach so slobodou či iných dámskych jazdách. Ak sa chcete poďakovať mamke, sestre či dobrej svokre, alebo chcete dať najlepšej kamarátke darček k svadbe, táto truhlička je určite to pravé. Okrem kvalitného bublinkového nápoja totiž darujete aj ladiace poháre a v neposlednom rade aj originálnu truhličku, v ktorej bude všetko uložené. Do truhličky si tak Vaša mamka či kamarátka môže neskôr uložiť rôzne šperky, hodinky či iné drobnosti, ktorých má každá žienka doma určite neúrekom. Ako nezanedbateľný bonus Vám ponúkame možnosť navrhnúť si vlastné personalizované gravírovanie na veko truhličky, alebo si môžete vybrať jeden z našich návrhov.  

 

Moët and Chandon Brut Impérial 0,75l 12% (nadpis 2)  

Ideálne podmienky v regióne, tri odrody hrozna a najlepšie vinice predurčujú, že Moët & Chandon Impérial je výnimočné a veľkorysé šampanské, pre ktoré je charakteristická ovocná vôňa, jedinečná chuť a elegantná zrelosť. Príbeh Moët je plný histórie, veľkých mien a vášne pre víno. Rokmi náročnej práce vo viniciach a v pivniciach rodinného vinárstva vytvorili vinári z Moët & Chandon dokonalý výsledok v podobe čarovných bubliniek ukrytých v lahodnom víne. Je len na Vás, aby ste si  vychutnali plnými dúškami. 

 

Obsah truhličky: 

1x Moët and Chandon Brut Impérial 0,75l 12% 

2x sklenený pohár na sekt  

1 x drevená truhlička (s možnosťou vybrať si gravírovanie na veko) 

Môžete u nás nakupovať?
Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov